Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Mässa & Event Ballonger Banderoller Beachflaggor Dekaler & Klistermärken Dukar Expo Festivalband Logoband Möbler Namnbrickor Pappersmuggar Pins Regnponchos Reklamflaggor Rollups Satin & Ordensband Servetter Tält Öronproppar
Expo

Expo

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Från 10 695 kr
Från 14 495 kr
Från 17 595 kr
Uppblåsbart Tält - 5x5 m
Nyhet
LED Frame Single
Nyhet
Från 1 129 kr
Uppblåsbart Tält - 5x5 m
Nyhet
Uppblåsbart Tält - 5x5 m
Nyhet
Från 5 395 kr
LED Frame Double
Nyhet
Voky Rekommenderar
Från 799 kr
Mässvägg Voky - Brand Merch Made Easy 240x230 cm
Nyhet
Från 3 469 kr

Expomaterial med tryck

Välkommen till Vokys Expo Materials sektion! Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativa mässmaterial som är perfekta för företag som vill göra intryck på mässor, konferenser, produktlanseringar och andra evenemang. Vårt utbud inkluderar allt från anpassade banderoller och skyltar till kampanjerbjudanden och märkesvaror.

Expomaterial till mässor och konferenser

Om du vill sticka ut på en mässa eller konferens, har Voky dig täckt. Våra mässmaterial är utformade för att fånga uppmärksamhet och göra ett bestående intryck på potentiella kunder och kunder. Vi erbjuder en mängd olika alternativ, inklusive anpassade mässor, märkesdukar och iögonfallande banderoller.

Produktlansera med expomaterial

Att lansera en ny produkt kan vara en utmaning, men med Vokys expomaterial kan du skapa en buzz och skapa spänning kring ditt varumärke. Vårt produktlanseringsmaterial inkluderar skräddarsydda skyltar, reklamartiklar och andra märkesvaror som hjälper dig att göra ett stänk och bli uppmärksammad.

Bygg häftiga exponeringar i din butik

Om du vill marknadsföra ditt varumärke i butik är Vokys expomaterial ett utmärkt val. Vi erbjuder en rad alternativ som kan hjälpa dig att skapa ett sammanhållet, professionellt utseende i hela din butik, från anpassade skyltar och banderoller till märkesvaror som pennor och muggar.

Företagsevent och sponsring

Företagsevent och sponsring är ett bra sätt att visa upp ditt varumärke och få kontakt med kunder, partners och anställda. Våra expomaterial kan hjälpa dig att skapa ett snyggt och professionellt utseende som speglar dina varumärkesvärderingar och budskap. Från märkesdukar och banderoller till specialtryckta tält och flaggor, vi kan hjälpa dig att göra ett stort intryck och lämna ett bestående intryck.