Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Västerviks IK och Voky tecknar merchandiseavtal

juli 10, 2024

Voky är stolta över att kunna meddela att vi har tecknat ett nytt merchandiseavtal med Västerviks IK. Som marknadsledande leverantör av brand merchandise, är vi glada att kunna erbjuda Västerviks IK våra omfattande produkter, tjänster och lösningar.

Varför Voky?

Vokys helhetslösning, som inkluderar ett rikt sortiment, tryck och brodyr in-house, smarta webshopslösningar, eget lager och flera specialistroller inom företaget, gör oss till den idealiska partnern för företag och organisationer som vill förstärka sitt varumärke genom kvalitativa profilprodukter. Vi har lång erfarenhet inom profileringsbranschen och är stolta över vår förmåga att anpassa oss efter kundens specifika behov.

Några av de fördelar som Voky erbjuder:

Hög kundnöjdhet: Våra kunder är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Snabba leveranser: Vi kan erbjuda blixtsnabba leveranser på våra lagerförda produkter, vilket säkerställer att våra kunder alltid har vad de behöver, när de behöver det.

Hållbarhetsarbete: Vi är engagerade i hållbarhet och har nyligen publicerat vår officiella hållbarhetsrapport. Voky är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001, vilket innebär att våra processer uppfyller de högsta standarderna för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Om Voky

Voky, marknadsledaren inom brand merchandise, gör det enklare för företag och organisationer att stärka sitt varumärke. Med smarta digitala lösningar, nära samarbeten med producenter världen över, samt en ytterst väloljad logistik – kan Voky tillhandahålla ett brett sortiment av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder. Läs mer på voky.com.

För mer information, kontakta:

Adam Zollner, VD Voky

Email: Adam.zollner@voky.com

Mobil: 010 – 155 60 32

Senaste inläggen

Västerviks IK och Voky tecknar merchandiseavtal

Läs mer
Voky ansluter sig till Science Based Target initiative

Läs mer
IK Oskarshamn och Voky tecknar merchandiseavtal

Läs mer