Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

VARFÖR KÖPER VÅRA KUNDER PÅSKGODIS?

By / februari 17, 2022

 

En stor del av våra kunder köper påskgodis år efter år och vi blev nyfikna på att ta reda på varför de väljer att göra denna årliga investering. 

Så här kommer några av de kommentarer som vi fick när vi frågade runt bland våra kunder.   

 

“Påskgodis är ett lätt och billigt sätt att visa hur mycket vi uppskattar våra medarbetare och våra kunder. De allra flesta blir glada när det dyker upp godis i fina färger på kontoret. “ 

“Det är ett positivt sätt för oss att visa att vi tycker att våra kunder är viktiga. Många kunder hör av sig direkt för att tacka, vilket ofta genererar i en ny affär eller ett bättre samarbete, så bra ROI på denna investering.” 

“Vi är ett litet företag och ser påskgodiset som en viktig del i att framför allt skapa en bra relation med våra kunder.”  

“Ett påskägg kostar mindre än 30 min arbetstid för våra medarbetare, vi anser att den investeringen betalar sig 1000-falt tillbaka genom att höja våra mjuka värden på jobbet. Trivs man på en arbetsplats så gör man ett bättre jobb.” 

“Vi är ett stort bolag och våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi tycker det är viktigt att visa vår uppskattning. Skulle kännas väldigt fel om vi struntade i att ge ett påskägg till påsk då det varken kostar speciellt mycket eller tar någon extra tid från vår HR avdelning. Voky har alltid skött allt på ett smidigt sätt så att alla medarbetare får sitt påskgodis till sin hemadress eller till något av alla våra kontor.” 

“Vi jobbar med försäljning och service av bilar, om ett av 100 påskägg genererar en extra service så är vår affär hemma.” 

“Vår säljorganisation skickar ut påskägg till sina kunder, det kostar väldigt lite men ökar starkt våra chanser att boka in lite extra möten med kunderna efter påskledigheten.” 

Relaterade inlägg

Wilzéns väljer Voky

Voky ny leverantör till Försvarsmakten

Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll