Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

VILKEN HYPE! VI UNBOXAR FRÅN MÅNADENS CONTAINER OKTOBER

oktober 20, 2023

 

Solglasögon Hype  Solglasögon Enjoy 

 

Hype & Enjoy - Lyxiga solglasögon till bra pris, perfekta för sommarens påhitt!

Månadens Container Oktober har anlänt och med det en fantastisk möjlighet att förbereda dig för de varma sommardagarna som kommer (om än, en bit bort). I den här Månadens Container erbjuder vi trendiga och hållbara solglasögon som passar perfekt som gåvor till din personal, som en del av din försäljning, som lyxiga give-aways eller som uppskattade kundgåvor. Här är varför dessa solglasögon är den ultimata produkten för olika tillfällen under våren och sommaren:

Utmärkt sommargåva till personal

Ge ditt team en extra dos av solsken genom att överraska dem med dessa solglasögon som sommargåvor. Dessa eleganta solglasögon ger ditt team möjligheten att njuta av solen med stil och samtidigt stärka företagets samhörighet. Anpassa dem med din företagslogotyp och skapa en stark känsla av gemenskap.

För dig som arbetar inom Retail

Arbetar du inom retail, är dessa solglasögon en säker satsning för att öka dina försäljningar. Båda modellerna erbjuder en retail-känsla som särskiljer dom från andra reklamglasögon tack vare den gummerade ytan och den höga kvaliteten. Perfekta för återförsäljning i butiker.

Lyxiga som give-aways

Överraska dina kunder eller gäster med en lyxig give-away som de kommer att minnas. Dessa solglasögon är den ultimata presenten som ger ett lyxigt intryck. Anpassa dem med ditt företags namn eller slogan och se hur de skapar ett minnesvärt intryck hos dina mottagare.

Kundgåvan som garanterat kommer till användning

Visa din uppskattning gentemot dina kunder genom att ge dem dessa solglasögon som kundgåvor. De kommer inte bara att skydda sina ögon mot solens strålar, utan också minnas din generositet. Anpassa solglasögonen med din företagslogotyp och skapa starka relationer med dina kunder.

Gör ett kap och luta dig tillbaka i sommar!

Så varför vänta med att förbereda för våren och sommaren när du kan göra det redan nu? Dessa solglasögon är mångsidiga och passar perfekt för olika tillfällen och ändamål. Anpassa dem i din valfria PMS-färg och tryck för att göra dem ännu mer personliga. Beställ redan idag och låt oss göra den kommande sommar ännu bättre med Månadens Container!

Här kan du läsa med om Månadens Container 

 

Senaste inläggen

Voky ansluter sig till Science Based Target initiative

Läs mer
IK Oskarshamn och Voky tecknar merchandiseavtal

Läs mer
VILKEN HYPE! VI UNBOXAR FRÅN MÅNADENS CONTAINER OKTOBER

Läs mer