Du får alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

MÅNADENS CONTAINER JANUARI

Sleek byVoky, vår egna väskkollektion nu upp till 40% rabatt! 

Vi är stolta att presentera vår senaste kollektion väskor: Sleek. Dessa premiumväskor är skapade för dig med högre krav på både stil och praktisk användning. Vår kollektion omfattar en weekendväska, en ryggsäck, en necessär och en laptopväska i två storlekar, som alla är designade med omsorg och precision för att möta dina behov under alla vardagsäventyr.

Denna väskkollektion erbjuder vi nu till ett otroligt kampanjpris i Månadens container!

Backpack Sleek Weekender Sleek 

Washbag Sleek Laptop Bag Sleek 

Erbjudandet för produkterna gäller om din order läggs senast 31/1 och korrekturet godkänns senast den 29/2 eller när Månadens Container är fylld. 

Varför beställa i Månadens Container?

 

Leveranser i god tid

När du beställer dina produkter som en del av Månadens Container så läggs ordern från oss i väldigt god tid till våra fabriker. Du minskar risken för försenade leveranser eller andra sista-minuten-problem som kan uppstå. Slipp stressen inför att få din beställning innan en viktig händelse eller deadline och luta dig istället tillbaka och låt oss lösa resten..

Minskad miljöpåverkan

Genom att låta din beställning gå via havsvägen istället för ett annat transportsätt så har du automatiskt valt det mest miljövänliga alternativet för din leverans. Med Månadens Container så skickar vi en större mängd gods samtidigt för att gemensamt spara på jordens resurser.

Bättre priser och erbjudanden

De produkter som vi har i Månadens Container kan vi under en begränsad tid erbjuda med ett bättre pris och lägre tillvalskostnader än den rådande marknadsmässiga nivån. Med optimerad logistik minskar du dessutom fraktkostnaderna för din leverans och ökar möjligheterna för lägre transportkostnader.

Fler unika produkter

Du får många fler unika valmöjligheter med dina produkter när du beställer i Månadens Container. Skäddarsy din brand merch helt utifrån dina önskemål och få chansen att bli det företaget eller organisationen som verkligen sticker ut!

MC_2-5.png

Samma fördelar oavsett storlek

I Månadens Container samlar vi alla våra kunders beställningar, och ger alla kunder, oavsett storlek - samma fördelar som dem som beställer en hel container. Smart samfrakt med gott syfte med andra ord!

 

 

Backpack Sleek byVoky

Från 299 kr

Upp till 40% rabatt på ordinarie pris!

Upplev den ultimata kombinationen av stil och funktion med vår egna ryggsäck, utrustad med två smarta fack för att förenkla din vardag.

Det bakre facket är skräddarsytt med noggrant utformade inre fickor och två vadderade avdelare, perfekta för att säkert transportera din bärbara dator upp till 17'' och surfplatta upp till 10,5''. Det främre facket är också fodrat, vilket gör det idealiskt för att organisera och bära din dagliga packning med lätthet och stil. Smidigt integrerad är också en praktisk framficka för snabb åtkomst till dina mest använda föremål.

Komfort är nyckeln – ryggsäcken är utrustad med vadderade ryggparti och remmar, vilket gör den perfekt för längre resor och daglig användning.

Backpack Sleek 

Weekender Sleek byVoky

Från 359 kr

Upp till 40% rabatt på ordinarie pris!

Det här är möjligheternas väska! Med stor volym får du plats med allt du behöver antingen till weekendresan eller till gymmet. Vår weekendväska är tillverkad med tanke på både kapacitet och komfort, ger den dig möjlighet att resa lätt samtidigt som du bibehåller en snygg stil. Med förstärkta detaljer och smarta förvaringsutrymmen är denna väska en symbol för exklusiv enkelhet.

Enligt klassiskt duffel bag-design har väskan ett enda huvudfack, minificka med dragkedja inuti huvudfacket, bärhandtag, en avtagbar axelrem samt justerbara spännen för högsta bärkomfort.

Weekender Sleek 

Washbag Sleek byVoky

Från 239 kr

Upp till 40% rabatt på ordinarie pris!

Vår necessär är en mångsidig följeslagare som ger ordning åt dina personliga hygienartiklar under resan. Den stilrena designen gör den till en tidlös accessoar, medan det generösa utrymmet inuti uppdelat i flera fack med meshtyg säkerställer att du alltid har dina viktiga saker nära till hands.

Necessären viks ihop och stängs med en dragkedja och bärs med ett handtag. Necessären har även en krok som du kan använda för att smidigt hänga upp den där du behöver den nära till hands.

Washbag Sleek 

Laptop Bags Sleek byVoky

Från 239 kr

Upp till 40% rabatt på ordinarie pris!

Exklusiva laptopväskor i två storlekar som passar för laptops i 13 tums och 15,6 tums storlek. Väskorna har ett större fack med plats för dator och laddare samt en vadderad insida i mjuk plysch för att undvika repor och skydda mot stötar.

På utsidan finns ett flertal fack med plats för till exempel anteckningsblock, mobiltelefon och andra prylar som är nödvändiga för att klara en arbetsdag. Handtaget är tillverkat för ett bekvämt grepp och den tillhörande axelremmen har ett skydd för ett ergonomiskt sätt att bära med sig väskan.

Laptop Bag Sleek 

Allt detta ingår i kampanjen!

Upp till 40% rabatt på ordinarie pris
Egen design på produkterna från 25 st
Billigare och miljövänligare frakt

 

.. och som vanligt på Voky.

Personlig hjälp från våra kundansvariga
Stor inköpsavdelning som snabbt kan hantera din order
Total överblick av dina ordrar med vårt CASP-system
99% leveranssäkerhet