Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Webbshop

WEBBSHOP

Prova lösningen för smidigare e-handel från Voky

Vill ni få en bättre översikt av ert profilsortiment? Få kostnaderna samlade på rätt ställe och dessutom spara massor med pengar och tid? En webbshop från Voky ser ut som en typisk butik på internet. Skillnaden är att alla produkter är unikt designade och profilerade med ert företags logotyper och färger.

Era medarbetare registrerar sig och loggar sedan enkelt in i butiken och beställer hem önskat antal produkter från sortimentet, som lagerförs eller tillhandahålls av oss.

Vi sköter alltså allting från övervakning/påfyllning av lagersaldo, logistik och transport till produktdesign, hemsida och smidiga betallösningar.

Våra webbshoppar anpassas sedan efter era behov och ingen butik blir den andra lik.

Vad ingår i en webshopslösning?

 

KOMPLETT SORTIMENT

Populära profilprodukter och profilkläder som passar de flesta. Produkterna kommer tryckta med er företagslogotyp och finns i utvalda färger.

LAGERFÖRING

Vi lagerför alla era produkter i största möjliga mån samt övervakar lagersaldot för dessa. Självklart fyller vi på saldot innan produkten skulle ta slut. Övriga produkter lägger vi själva på beställning direkt hos underleverantör och kan därför skickas till er med kort varsel.

AUTOMATISERAD PROCESS

Alla beställningar som görs i er webbshop läggs direkt in i vårt ordersystem där de hanteras automatiskt, blir till orderbekräftelser åt er och plocklista till vårt lager. Alla lagerorders som inkommer innan kl 12:00 en vardag skickas alltid till er samma dag.

HEMSIDA & IT

Vi sätter upp och driver webbshop med responsiv design, snygga bilder och välskrivna produkttexter. Självklart kommer hemsidan SSL-certifierad och skyddar alla användares lösenord och personuppgifter med kryptering och en komplett integritetspolicy enligt GDPR.

LOGISTIK

Vår egen godsmottagning plockar från lagret, packar och bokar transporter för produkter som beställs från er webbshop. Vi skickar alltid spårbara paket och har förmånliga fraktavtal för att kunna skicka gods till världens alla hörn.

MEDARBETARE ELLER KUND?

Om ni önskar sälja delar av ert sortiment till privatpersoner så löser vi detta enkelt med att tillämpa Klarna Checkout och hemfrakt för dessa kunder.

WEBBSHOP

Kontakta oss

Med vårt smidiga e-handelssystem hjälper vi er med att spara både tid, pengar och plats genom våra automatiska lösningar inom lager, logistik och webb

Kontakta gärna oss för mer information om hur vi kan starta upp er webbshop!

Vår kundtjänst är tillgänglig för både er och er webbshops användare för frågor kring produkter eller beställningar varje helgfri vardag mellan 8-17, året om.

Kontakta oss