Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Varför Voky?

Varför Voky?

Ända sedan starten har vi på Voky strävat efter visionen att bli en ledande aktör i profilbranschen i Sverige.

Vår affärsidé går ut på att stärka våra kunders varumärken genom att kostnadseffektivt leverera profilartiklar av hög kvalité i alla led. Vi har byggt en skalbar organisation där alla medarbetare jobbar tillsammans utan mellanhänder och med många smarta strategier såsom automatiska flöden och genuint kvalitetsarbete med fokus på ständig förbättring.

Hur Voky skiljer sig från små och stora profilföretag

 
Litet profilföretag
Stort profilföretag
Voky
Tjänster och funktioner
 
 
 

Tillhandahåller profilprodukter

 
 
 

Basutbud av produkter och kläder

 
 
 

Eget lager

 
 
 

Kundshop

 
 
 

Certifierade enligt ISO 9001 & ISO 14001

 
 
 

Code of Conduct

 
 
 

Tryck inhouse

 
 
 

Brodyr inhouse

 
 
 

Systematisk uppföljning på Code of Conduct

 
 
 

Lagerhållning och logistikhubb

 
 
 

Unika produkter

 
 
 

Digitalt ordersystem för att hantera hela din beställning

 
 
 

Kundtjänst 7-17 året runt, svarstid under 60 min

 
 
 

Designteam på 6 personer inhouse

 
 
 

Heltidsanställda IT-utvecklare

 
 
 

Kläder med tryck & brodyr från 1 st - utan startkostnad

 
 
 

100 medarbetare fördelat på 20 specialistroller

 
 
 

Klimatbokslut

 
 
 

Certifierade enligt ISO 45001

 
 
 

Fyra logotyper för att vara DI Gasell 4 år i rad (2017-2020)

Vinnare av DI:s Gasellen 4 år i rad

"Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Det har vi gjort sedan år 2000.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag." - DI.

 

Vinnare av MästarGasellen

Ett av Sveriges ledande Gasellföretag.

I 20 år har Dagens Industri utsett Sveriges ledande tillväxtföretag. Endast ett fåtal företag har sedan starten kvalificerat sig som Gasellföretag i tre år eller fler. Vårt företag är ett i denna exklusiva krets som får använda titeln MästarGasell.

 

Märke för att vara MästarGasell-vinnare

Fem märken för vinnare av Veckans Affärers Superföretag 5 år i rad

 

Vinnare av Veckans Affärers Superföretag 5 år i rad

Vi är ett Superföretag!

Ett superföretag lever upp till högt ställda krav att fyra i rad uppvisat god

  • Tillväxt
  • Avkastning
  • Finansiering
  • Vinst
  • Effektivitet
  • Kapitalstruktur

Vinnare av Årets Unga Företagare i både Linköping och Östergötland

Varje år prisar Företagarna en ung företagare, 35 år eller yngre, som uppnått något extra med sitt företagande.

Unga företagare bidrar med nytänkande och innovationskraft. De är viktiga för vitalisering och utveckling av näringslivet i Sverige.

 

Två utmärkelser till Årets unga företagare i både Linköping och Östergötland

Reco-märken för Voky. Erkänd som ett rekommenderat företag för 5 år i rad (2019-2023).

 

Rekommenderat företag 5 år i rad!

Reco är Sveriges största plattform för oberoende kundomdömen. Om det är någon utmärkelse som ligger oss lite närmare om hjärtat är det denna, eftersom att det är våra kunder som har agerat jury. Därför är vi extra tacksamma att vi för femte året i rad får kalla oss för ett rekommenderat företag och vårt mål är behålla denna epitet så länge vi bara kan!

Ett Sveriges snabbast växande företag!

Vi kan gladeligen meddela att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag. En minoritet av Sveriges företag kvalificerar sig som tillväxtföretag utifrån UC:s tillväxtmodell, där bland annat följande parametrar tas i beaktning:

  • Omsättning senaste två åren
  • Tillväxt, antal anställda, soliditet
  • EBITDA-marginal
 

Nordiskt tillväxtcertifikat för Voky AB (2022)

 

Okej, dags att vara lite konkret. Vad är det vi faktiskt gör?

Vi broderar och trycker våra kläder själva i vår produktionsanläggning. Som kund får du därför handla dina kläder från 1 st. Det går snabbt och vi har koll på hela processen vilket minimerar risken för misstag. Att vi dessutom sparar på miljön genom färre transporter ser vi som en stor bonus.
När du loggar in på Voky.com ser du snabbt alla dina pågående och tidigare beställningar. Det är enkelt att se status för varje order, men också om du behöver göra något, t.ex. godkänna ett korrektur. Skulle du glömma att godkänna ett korrektur eller en orderbekräftelse behöver du inte oroa dig, vårt system påminner dig. Vi brukar säga att det bästa med vår plattform är att den hela tiden utvecklas och blir bättre!
Vi älskar när våra medarbetare blir riktiga nördar inom deras områden. Tack vare vår storlek kan vi låta våra specialister arbeta och utvecklas inom deras område och ständigt bli ännu mer kompetenta. Tillsammans har vi erfarenhet av alla typer av projekt, produkter & utmaningar som kan komma att uppstå, och vet hur vi ska hantera dem. Vi har under åren hjälpt tusentals företag i olika branscher, och varit med och byggt några av Sveriges mest välkända varumärken. Så oavsett vilken bransch du är i, vilken utmaning ni har, eller vad ni behöver expertis inom – så kan vi antagligen hjälpa er!
Att bli bättre ligger i vårt DNA, hos oss kan allt förbättras och det är det som driver oss. Genom att lyssna och förstå våra kunder anpassar och utvecklar vi oss ständigt för att möta och överträffa morgondagens förväntningar. Och när det blir fel, för ibland blir det fel, då har vi bra processer för att se till att samma fel inte inträffar igen.
För att kunna erbjuda riktigt snabba och trygga leveranser har vi valt att lagerföra stora delar av vårt klädsortiment. I praktiken betyder det att när du beställer dina kläder med logo, då behöver vi bara hämta plagget på lagret, gå med den till brodyren eller trycket, och sen är ditt plagg redo för leverans. Varken du eller vi behöver beställa i flera led, utan vi sköter det själva - och det är en stor anledning till varför vi kan erbjuda så förmånliga priser för de kunder som köper lite mindre volymer. Utöver snabbheten och tryggheten undviken vi också massa onödiga transporter, vilket vi så klart tycker är grymt!
För många är det viktigt med en kvalitetsstämpel, och det tycker vi också. Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalité) och ISO 14001 (miljö). Det betyder att vi bedriver vår verksamhet på ett strukturerat och hållbart sätt. Varje år kommer våra revisorer och vänder på varenda sten för att se om vi sköter oss, men också för att komma med tips och utvecklingsidéer som vi kanske inte identifierat.
Oavsett hur mycket vi skriver om oss själva och hur bra vi är, kan inget slå orden och omdömena som vi får av våra kunder. När du handlat hos oss får du alltid berätta om din upplevelse, flera hundra kunder har sagt sitt och vi är stolta över att vi har ett snittbetyg på 4,5/5. Ni kan ju gissa hur stolta vi är?
Oavsett vilken tid på året det är har vi alltid öppet 08-17 alla helgfria vardagar. Våra kunder drabbas inte av några halvdagar, semestertider eller liknande. Både kundtjänst, sälj, lager och produktion finns tillgängliga för att hjälpa er med era utmaningar.
58% av alla mejl till kundtjänst besvaras inom 1 timme, och 75% inom 4 timmar. Hos oss behöver du inte vänta länge med att få svar på dina frågor. Sen har ju våra kunder fördelen av att nyttja vår digitala plattform, och där finns de flesta svaren på frågor man kan tänkas ha.
 Svarar snabbt!

58% av alla mejl till vår kundtjänst besvaras inom 60 minuter.

 Tillgänglighet

Vi har öppet kl 08-17 alla helgfria vardagar, året runt, med ett välbemannat backoffice.

 Leveranssäkerhet

Vi håller 98,8% leveranssäkerhet och 99,8% leveranssäkerhet för deadlines

 
 Omtyckta

4,4 / 5 i betyg på Reco.se baserat på över 500 st betyg direkt från våra kunder.

 
 ISO-certifiering

Våra ledningssystem är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018.

 
 Utveckling

Stabil företagsekonomi och sunda finanser