Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Tryck & brodyr

Tryckeri & broderi

Vårt egna tryckeri & broderi i Linköping

Med en hög kapacitet på över 1000 leveransklara produkter om dagen från våra 7 transferpressar och 19 brodyrhuvuden, så kan vi snabbt och enkelt producera profilkläder och textila profilprodukter med kort varsel till våra kunder.

Flera kunder har sina transfertryck och brodyrkort lagerförda hos oss. Detta betyder att vi utan extra startkostnad kan producera profilkläder efter fortlöpande förfrågningar från våra kunder – Oavsett om det är ett eller hundra plagg som ska tryckas!

Våra transfertryck produceras av en OEKO-TEX®-certifierad leverantör utanför våra lokaler men vi har även möjlighet att ta fram enfärgade transfertryck själva i våra egna plottermaskiner, vilket möjliggör beställningar av mindre kvantiteter samt riktigt snabba expressbeställningar till alla våra kunder.

Textiltryck & brodyr in-house

Såhär går det till

För att beställa kläder med förädling från oss så väljer du enkelt dina plagg från vårt sortiment med 1000-tals produkter och bestämmer sedan önskad tryckmetod på dessa plagg. Du kan också välja flera antal tryck, placeringar på plagget samt antal färger på trycket.

Med vårt unika koncept så betalar du sedan ett fast pris på 49kr/st för dina tryck i standardstorlek samt en startkostnad per färg eller brodyrkort den första gången som du väljer att beställa av oss. Dessa startkostnader ingår sedan i alla dina framtida beställningar med likadant tryck och du betalar endast för tryckpriset och plaggen, smart eller hur?

Och du, oavsett vilket plagg eller tryck du väljer så gäller alltid detta koncept från så låg beställningskvantitet som endast 1 styck!

 

Textiltryck Premium

In-house

Leveranstid: från 1 arbetsdag

Vi erbjuder högkvalitativa textiltryck av dina motiv och logotyper med en imponerande detaljnivå och färgåtergivning. Våra tryckunderlag produceras av en OEKO-TEX®-certifierad leverantör och passar på de flesta typer av textila underlag.

Underlaget skrivs ut på en pappersbärare och motivet appliceras sedan på plagget under högt tryck och värme, där det sedan sitter permanent och hållbart trots upprepad tvätt eller slitage.

Se produkt

W2000025_1.png

 

W2000025_1.png

Brodyr

In-house

Leveranstid: från 1 arbetsdag

Vi broderar direkt på textila produkter med detaljerade stygn av högsta kvalitet. Skapa häftiga och exklusiva intryck med ditt motiv eller logga med hjälp av vår precisa brodyr.

Vi strävar alltid efter ​att producera ett högkvalitativt slutresultat som ger en imponerade märkning oavsett storlek på brodyren, fyllnad eller trådtjocklek och som passar materialet på produkten.

Se produkt