Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Helsingborgs IF och Voky inleder samarbete

februari 20, 2023

Helsingborgs IF och Voky inleder samarbete

Helsingborgs IF och Voky inleder ett samarbete som innebär att Voky kommer att vara exklusiv partner i att utveckla föreningens merchandise.

Fredrik Elgström, Försäljningschef Privatmarknad Helsingborgs IF:

”Vi ser fram emot att utveckla vårt utbud av merhcandise och kunna erbjuda våra supportrar prisvärda produkter med hög kvalitet. Tillsammans med Voky och deras kreativitet, kompetens och erfarenhet inom brand och merchandise kommer vi kunna ta nästa steg inom detta område där vi jobbar med att ta fram produkter som stärker Helsingborgs IF och i förlängningen både vår bredd- och elitverksamhet.”

” Vi är väldigt glada och stolta över att bli exklusiv partner till Helsingborgs IF. Voky har under de senaste åren växt inom sportvärlden och att nu även få möjligheten att bygga upp en bra affär tillsammans med HIF känns fantastiskt. Vi kommer in i avtalet med stor ambition att hjälpa HIF att förbättra affären", säger Robin Bornehav, Head of destinations & sports på Voky.

Samarbetet inleds omgående och en ny webbshop kommer att lanseras inom kort. Under 2023 kommer nya produkter lanseras succesivt och utbudet kommer att kunna köpas både online och i butiken på Olympia.

Om voky

Voky, marknadsledaren inom brand merchandise, gör det enklare för företag och organisationer att stärka sitt varumärke. Med smarta digitala lösningar, nära samarbeten med producenter världen över, samt en ytterst väloljad logistik – kan Voky tillhandahålla ett brett sortiment av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder. Läs mer på voky.com.

 

För mer information, kontakta:

Robin Bornehav, Head of destinations & sports Voky

Mobil: 010-155 60 06

E-post: robin.bornehav@voky.com

 

Adam Zollner, VD Voky

Mobil: 010-155 60 32

E-post: adam.zollner@voky.com

Senaste inläggen

AD Butik & Bilverkstad väljer Voky som ny leverantör av profilprodukter & kläder

Läs mer
Helsingborgs IF och Voky inleder samarbete

Läs mer
Ny satsning från Voky - erbjuder nu även pappersprodukter (trycksaker)

Läs mer