Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Paraplyer Kompaktparaplyer Standardparaplyer Stora Paraplyer
Standardparaplyer

Standardparaply med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Paraply Digitaltryckt 23"
Voky Rekommenderar
Från 159 kr
Från 105 kr
Från 99 kr
Från 419 kr
Från 109 kr
Från 239 kr

Standardparaplyer med tryck

Håll dig torr och snygg med vår kollektion av standardparaplyer med tryck. Dessa pålitliga och mångsidiga paraplyer är ett klassiskt val för regniga dagar, och med ditt företags logotyp eller meddelande tryckt på dem kan de också bli kraftfulla marknadsföringsverktyg.

Varför välja standardparaplyer med tryck?

Standardparaplyer, även känd som fullstora paraplyer, är den mest populära typen av paraplyer av en anledning. De erbjuder gott om täckning från regnet, med en diameter som sträcker sig från 36 till 48 tum och en längd på 30 till 40 tum när de är stängda. De finns också i ett brett utbud av färger och design, vilket gör dem lämpliga för alla typer av tillfällen och stilar.

Men det som verkligen skiljer standardparaplyer åt är deras hållbarhet och livslängd. Tillverkade av högkvalitativa material som nylon eller polyester, är dessa paraplyer byggda för att hålla och motstå tuffa väderförhållanden. De är också lätta att använda, med en enkel mekanism som möjliggör enkel öppning och stängning.

När du lägger till ditt anpassade tryck till ett standardparaply skapar du ett kraftfullt varumärkesverktyg som kan användas i en mängd olika inställningar. Oavsett om du ger ut dem som företagspresenter till dina kunder eller använder dem som reklamartiklar vid evenemang, kommer dina paraplyer att ses av många människor, vilket ökar ditt varumärkes synlighet och erkännande.

Fördelar med att använda standardparaplyer med tryck för marknadsföring

Att använda standardparaplyer med tryck som en del av din marknadsföringsstrategi kan erbjuda många fördelar, såsom:

Långvarig marknadsföring: Till skillnad från andra former av reklam som har en begränsad livslängd, kan reklamparaplyer hålla i flera år, vilket ger långsiktig synlighet och exponering för ditt varumärke.

Bred räckvidd: Paraplyer används av människor från alla samhällsskikt och i olika miljöer som i staden, på stranden eller på resande fot. Det betyder att dina reklamparaplyer har potential att nå en bred och mångfaldig publik.

Kostnadseffektivt: Paraplyer med tryck är ett kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg, med en relativt låg kostnad per visning jämfört med andra reklammedier som TV eller radio.

Varumärkesförstärkning: Genom att visa din logotyp eller ditt budskap på ett praktiskt och användbart föremål som ett paraply, förstärker du din varumärkesimage som ett pålitligt och pålitligt företag som bryr sig om sina kunders behov.

Anpassningsalternativ för standardparaplyer med tryck

Vår kollektion av standardparaplyer med tryck finns i en mängd olika alternativ för anpassning, såsom:

Logotyp eller meddelande: Du kan lägga till din företagslogotyp, meddelande eller någon annan design till paraplyets tak. Vi erbjuder utskriftsalternativ i fullfärg för maximal effekt.

Färg: Välj från ett brett utbud av färger för paraplytak, handtag och skaft för att matcha ditt varumärkes färgschema.

Storlek: Välj diameter och längd på paraplyet som bäst passar dina behov.

Material: Vi erbjuder paraplyer tillverkade av slitstarka material som nylon, polyester eller pongee.

Finns inga dåliga väder, bara avsaknaden av ett standardparply med tryck

Sammanfattningsvis är standardparaplyer med tryck ett mångsidigt och praktiskt marknadsföringsverktyg som kan ge långvarig synlighet och exponering för ditt varumärke. Med sin hållbarhet, breda räckvidd och kostnadseffektivitet är de ett utmärkt val för företag som vill påverka. Anpassningsbara alternativ som logotyp, färg, storlek och material låter dig skapa en unik och personlig produkt som speglar ditt varumärkes identitet och värderingar. Välj vår kollektion av standardparaplyer med tryck och låt oss hjälpa dig att slå till med dina marknadsföringsinsatser!