Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hem & Hushåll Badrum Bestick Brickor Filtar Glas Glas- & drinktillbehör Grillen Grytlappar & grytvantar Heminredning Kläd- & skovård Knivar Kundvagnsmynt Kökshanddukar Köksredskap Lampor Ljus & Lyktor Magneter Matlådor Nyckelringar Pepparkvarnar Plånböcker Skålar Sängkläder Tallrikar & assietter Vinöppnare
Glas- & drinktillbehör

Glas- & drinktillbehör

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Glas- & drinktillbehören som gör personalfesten

Välkommen till Voky, hemmet för allt som har med glas och drinktillbehör att göra! Vi har allt du behöver för att kunna fixa de mest fantastiska drinkarna och cocktailsen. Oavsett om du ska ha en fest eller bara vill unna dig något extra till helgen, så har vi det perfekta valet för dig. Med våra produkter kan du enkelt skapa den perfekta drinkupplevelsen som kommer att få alla dina gäster att vilja komma tillbaka för mer. Så varför inte ta en titt på vårt sortiment av glas och drinktillbehör redan idag?

Vi har ett stort sortiment av glas och drinktillbehör som passar perfekt för alla typer av fester och tillfällen. Vi har allt från klassiska glas som tumbler och highball, till mer unika glas som hurricane och martini glas. Oavsett vilken typ av drink du vill servera, så har vi det perfekta glaset för dig.

Men det är inte bara glas vi erbjuder. Vi har också ett brett utbud av olika drinktillbehör, inklusive cocktailshakers, muddlers, drinkpinnar och mycket mer. Med våra tillbehör kan du enkelt skapa de mest fantastiska drinkarna och cocktailsen, och imponera på dina gäster med din bartending-kunskap.

Vi erbjuder högkvalitativa produkter som är både hållbara och eleganta. Våra glas är tillverkade av tåligt glas som klarar av att användas igen och igen, samtidigt som de ser fantastiska ut. Våra drinktillbehör är tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål och trä, vilket ger dem en lyxig känsla och en lång livslängd.

Våra produkter är inte bara perfekta för privata fester, de fungerar också som fantastiska företagspresenter. Genom att ge bort våra glas och drinktillbehör som presenter till dina anställda eller kunder, kan du visa din uppskattning samtidigt som du marknadsför ditt företag. Med våra högkvalitativa produkter kan du vara säker på att du ger bort presenter som kommer att användas och uppskattas.

Så varför inte ta en titt på vårt sortiment av glas och drinktillbehör idag? Vi är säkra på att du kommer att hitta det perfekta valet för din nästa fest eller företagspresent. Och med vår snabba leverans och högkvalitativa produkter kan du vara säker på att du får den bästa möjliga shoppingupplevelsen.