Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Hälsa & Hygien Cerat Hygien Munskydd Pilleraskar Plåster Skönhet Stressbollar Vetekudde
Hälsa & Hygien

Hygienartiklar med eget tryck

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)

Häsla- & hygienartiklar

Hälsa och hygien är superviktigt i dagens samhälle, och vi har allt du behöver för att hålla dig fräsch och kry. Vi säljer cerat, plåster, kondomer, stressbollar, munskydd och andra hälsoprodukter, allt med möjlighet till tryck av din företagslogga eller annat budskap.

Våra cerat och plåster är perfekta för den som vill hålla sina läppar mjuka eller täcka små sår och skador. Och för den som vill ta det ett steg längre erbjuder vi även kondomer, för att hålla både dig och dina partners trygga och nöjda.

Stressbollar är ett utmärkt sätt att lindra stress och spänningar under en hektisk dag. De är lätta att använda och kan hjälpa till att förbättra din koncentration och produktivitet. Våra stressbollar kan också tryckas med ditt företagsnamn eller logo, för att påminna dig och dina kunder om vilken fantastisk leverantör du är.

Och såklart, inget är viktigare just nu än att hålla sig säker och frisk. Våra munskydd är perfekta för att skydda dig och andra mot smitta och sjukdomar. Vi har flera olika typer av munskydd tillgängliga, från enkla engångsmunskydd till mer avancerade återanvändbara alternativ.

Så oavsett om du vill hålla dina läppar mjuka, täcka små sår, skydda dig själv och andra mot sjukdomar, eller bara behöver en avslappnande paus från en stressig dag, har vi allt du behöver. Och med möjlighet till tryck på alla våra produkter kan du visa upp ditt företags varumärke och stärka ditt varumärkesengagemang på ett roligt och kaxigt sätt.