Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Kontor Anteckningsblock Emballage Gem Konferensmappar Kontor övrigt Kontorsmaterial & arkivering Linjaler Musmattor Nyckelförvaring Papperskorgar Putsdukar & rengöring Ramar & informationsställ Skrivbordstillbehör Skyltar & märken
Putsdukar & rengöring

Putsdukar & rengöring

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Putsduk Mikrofiber
Voky Rekommenderar

Putsdukar & rengöring med tryck

Putsdukar och rengöringsprodukter med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag samtidigt som du håller dina ytor rena och prydliga. Hos oss hittar du ett brett utbud av putsdukar och rengöringsprodukter med tryck som passar perfekt för dina behov. Vi arbetar med högkvalitativa material och moderna trycktekniker för att säkerställa att ditt företags logotyp eller budskap syns tydligt på produkterna.

Hur vet man vilken putsduk man ska ha?

Vi har produkter som passar för alla typer av ytor och rengöringsbehov, inklusive putsdukar för glas, speglar och skärmar, rengöringsdukar för ytor som plast och metall samt universella rengöringssprayer. Alla våra putsdukar och rengöringsprodukter med tryck är tillverkade av högkvalitativa material som säkerställer en lång hållbarhet och enkel användning.

Kan man trycka på en putsduk eller en rengöringsprodukt?

Att ha ditt företags logotyp eller budskap på putsdukar och rengöringsprodukter är ett utmärkt sätt att öka din synlighet och marknadsföra ditt företag. När du ger bort produkter med tryck som gåvor till kunder och anställda, visar du att du bryr dig om detaljerna och att du har höga standarder för både rengöring och varumärkesbyggande. Dessutom är putsdukar och rengöringsprodukter med tryck en kostnadseffektiv marknadsföringsmetod som ger långvarig exponering för ditt företag.

Hur väljer jag tryck på mina putsdukar?

Vid val av putsdukar och rengöringsprodukter med tryck är det viktigt att välja en tryckteknik som säkerställer att ditt budskap syns tydligt och håller länge. Vi erbjuder olika tryckmetoder, inklusive screentryck och digitaltryck, för att säkerställa att ditt budskap syns tydligt och är hållbart på produkterna. Oavsett om du väljer putsdukar, rengöringsdukar eller rengöringssprayer kan vi hjälpa dig att välja den bästa tryckmetoden för dina behov.

Om du söker efter putsdukar och rengöringsprodukter med tryck till ditt företag, har du kommit till rätt ställe. Vårt sortiment är utformat för att möta dina behov och vi arbetar hårt för att säkerställa att ditt företags logotyp eller budskap syns tydligt på produkterna. Kontakta oss idag för mer information eller för att beställa dina putsdukar och rengöringsprodukter med tryck.