Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll

By / juni 03, 2022

Voky och AIK Fotboll har ingått ett samarbete där Voky blir exklusiv leverantör och Huvudpartner till AIK Fotboll och kommer att ansvara för en rad viktiga områden för AIK Fotbolls verksamhet under de kommande åren.

Från och med nu kommer Voky vara en viktig och central partner i att utveckla och marknadsföra AIK Fotbolls merchandise, profilprodukter och evenemangsprofilering. AIK Fotboll är en av Skandinaviens största idrottsklubbar och omsätter stora belopp årligen på sin merchandiseförsäljning.

– Vi är väldigt glada och stolta över detta samarbete. Voky har under de senaste åren växt ut till Sveriges största i branschen och att nu få möjligheten att ta fram alla merchandiseprodukter till AIK känns fantastiskt kul och inspirerande. Vi kommer in i avtalet med stor ambition att hjälpa AIK att förbättra affären, genom detta kan AIK förhoppningsvis bli ännu starkare genom sin ungdomsakademi och elitverksamhet, säger Robin Bornehav, Head of destinations & sports Voky.

– AIK har ett extremt starkt varumärke och trogna fans, det är ett stort förtroende att få vårda det varumärket och hjälpa AIK att erbjuda sina fans merchandise i världsklass. Vi ser också flera synergier i partnerskapet där vi tillsammans med AIK kan utveckla vår affär i Stockholmsregionen där vi vuxit kraftigt de senaste åren men nu inleder en ny expansiv fas, säger Adam Zollner VD Voky.  

Huvudpartnerskapet inkluderar exponering, synlighet, aktiveringar samt affärsmöjligheter och sträcker sig över flera säsonger framåt. Som en del av samarbetet kommer Voky synas hos både herrlaget och damlaget.

  • Det är med stolthet och entusiasm som AIK Fotboll kan presentera och välkomna Voky som ny huvudpartner och exklusiv leverantör till klubben. Voky har indikerat att man vill arbeta långsiktigt och integrerat tillsammans med befintliga merchandisepartners och AIK Fotbolls verksamhet. Dels genom att bidra med kreativitet och kompetens inom brand merchandise, men även med sin erfarenhet och förståelse genom sina arbeten med företag och idrottsverksamheter för att sedermera kunna understödja oss i arbetet att stärka AIK Fotbolls kärnverksamhet, säger AIK Fotbolls Klubbdirektör och VD Manuel Lindberg.

Se gärna hela intervjun här

Om Voky

Voky, marknadsledaren inom brand merchandise, gör det enklare för företag och organisationer att stärka sitt varumärke. Med smarta digitala lösningar, nära samarbeten med producenter världen över, samt en ytterst väloljad logistik – kan Voky tillhandahålla ett brett sortiment av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder. Läs mer på voky.com.

För mer information, kontakta:

Robin Bornehav, Head of destinations & sports Voky.

Mobil: 010-155 60 65

E-post: Robin.bornehav@voky.com

Adam Zollner, VD Voky

Mobil: 010-155 60 32

E-post: Adam.zollner@voky.com

Senaste inläggen

Wilzéns väljer Voky

Läs mer
Voky ny leverantör till Försvarsmakten

Läs mer
Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll

Läs mer