Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

Voky förvärvar Goodwill i Tranås AB

maj 17, 2022

Voky är marknadsledande när det kommer till profilprodukter i Sverige och fortsätter driftsäkert sin tillväxtresa. Senaste förvärvet, för att ytterligare stärka bolagets position, är välrenommerade profilproduktspecialisten Goodwill i Tranås AB. 

Goodwill erbjuder noggrant utvalda profilprodukter och presentartiklar för att hjälpa företag och organisationer att stärka både varumärken och relationer på ett mer personligt sätt. Grundaren, Eva-Lis Gustavsson, har sedan starten 2003, skapat en bred och trogen kundkrets tack vare skicklig fingertoppskänsla och personlig service. Hon har med passion och kompetens drivit företaget till den position det har idag – en uppskattad profilpartner för både små och stora aktörer.  

Efter mer än 20 år i branschen väljer Eva-Lis att i samband med förvärvet gå i pension.  

– Det är med varm hand jag lämnar över mina kunder till Voky och deras proffsiga säljteam, säger Eva-Lis om förvärvet. Jag känner mig glad och stolt över att kunna erbjuda mina kunder en så skicklig, erfaren och serviceinriktad partner. Hos Voky vet jag att de kommer få den hjälp och support de behöver.  

Voky ser fram mot att möta Goodwills kunder och har siktet inställt på att ge dem en kundupplevelse i världsklass både när det gäller service, smarta lösningar och gedigen erfarenhet.  

– Vi hälsar Goodwills kunder varmt välkomna till oss! Tack vare digitala lösningar i framkant har vi möjlighet att erbjuda dem en personlig, effektiv och smidig upplevelse – helt skräddarsydd utifrån deras behov och önskemål. Vi har inhouse-produktion av både tryck och brodyr och är stolta över att kunna erbjuda ett unikt produktutbud med snabba leveranser, säger Adam Zollner, VD på Voky.  

– Med Voky får de dessutom fördelen att de kan beställa arbetskläder, exponeringsmaterial och personligt skydd direkt från oss – något de tidigare behövt ytterligare en partner för. 

Voky tillträder Goodwill den 11 maj, 2022.  

För ytterligare information, kontakta Adam Zollner, VD Voky.  

Om Voky 

Voky, marknadsledaren inom brand merchandise, gör det enklare för företag och organisationer att stärka sitt varumärke. Med smarta digitala lösningar, nära samarbeten med producenter världen över, samt en ytterst väloljad logistik – kan Voky tillhandahålla ett brett sortiment av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder. Läs mer på voky.com. 

Senaste inläggen

Wilzéns väljer Voky

Läs mer
Voky ny leverantör till Försvarsmakten

Läs mer
Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll

Läs mer