Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Ny satsning från Voky - erbjuder nu även pappersprodukter (trycksaker)

september 19, 2022

Det snabbväxande företaget Voky, som är störst i sverige inom brand merchandise, utökar nu sin portfölj genom att erbjuda trycksaker till företag och organisationer. Det gör att Voky nu kan tillgodose kunderna med ytterligare ett produktområde. Samtidigt har företaget rekryterat fyra experter inom området för att säkra kompetensen i bolaget.

 

Med sin digitala plattform har Voky gjort det enkelt för företag och organisationer att beställa brand merchandise online. Nu erbjuder man samma smidiga lösning för trycksaker där kunderna enkelt kan beställa saker såsom broschyrer, visitkort och affischer. Att förenkla köpupplevelsen har varit det som differentierat Voky från konkurrenterna och gjort att företaget positionerat sig starkt på marknaden. Kunderna kan enkelt beställa från Vokys digitala e-handel och har dessutom möjlighet att skapa sin egen interna e-handel via Vokys plattform.

  • Fler och fler kunder efterfrågade att kunna beställa sina trycksaker av oss - någonting som traditionellt sett inte hanterats av profilföretag. Vi är nu oerhört stolta att även kunna leverera trycksaker till företag och organisationer på samma smidiga sätt som vi levererar profilartiklar, säger vd Adam Zollner.

Även om användningen av just trycksaker minskar när världen bli mer och mer digital, såg Voky en lucka på marknaden. Behovet av visitkort, brevpapper, affischer och andra trycksaker kvarstår, men volymerna har minskat vilket gör det än mer angeläget för våra kunder att kunna handla det på samma ställe som sin brand merch. Det var därför ett naturligt steg att utöka portföljen i den riktningen för att möta kundernas efterfrågan.

  •  Kunderna ska inte behöva kontakta olika leverantörer för att få sina produkter. Vi på Voky sköter all kontakt och logistik åt våra kunder. På så sätt förenklar vi köpupplevelsen i alla steg. Vår ambition är att det ska vara lika enkelt att beställa trycksaker som det är att beställa allt annat från nätet, fortsätter Adam.

För att kunna möta efterfrågan och säkra kompetensen inom bolaget har man nu anställt fyra nya medarbetare, alla med lång erfarenhet av tryck och print. På så sätt kan Voky hjälpa till med allt från designförslag till tryckfärdiga original.

Vill du veta mer om hur Voky kan hjälpa er stärka ert varumärke genom tryck och merchandise?

Besök www.voky.com

Senaste inläggen

AD Butik & Bilverkstad väljer Voky som ny leverantör av profilprodukter & kläder

Läs mer
Helsingborgs IF och Voky inleder samarbete

Läs mer
Ny satsning från Voky - erbjuder nu även pappersprodukter (trycksaker)

Läs mer