Du får alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Muggar Plastmuggar Porslinsmuggar & stengodsmuggar Termosmuggar Koppar
Stengodsmuggar

Stengodsmuggar

Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Voky Rekommenderar
Från 34 kr

Stengodsmuggar med tryck

Stengodsmuggar med tryck är en populär och hållbar profilprodukt som passar utmärkt som en del av din företagsmarknadsföring. Med stengodsmuggar kan du trycka ditt företags logotyp, slogan eller annan relevant information för att stärka ditt varumärke. Men vad är egentligen stengods och vad är fördelarna med stengodsmuggar?

Stengods är en typ av keramik som kännetecknas av dess hårdhet, tålighet och värmebeständighet. Det tillverkas av en speciell blandning av lera som bränns vid hög temperatur för att skapa en stark och slitstark produkt. Detta gör stengodsmuggar perfekta för daglig användning och de tål både höga temperaturer och maskindisk.

När det kommer till tryck på stengodsmuggar så finns det flera alternativ att välja mellan. Ett vanligt tryckalternativ är screentryck, som ger en klar och tydlig bild med hög upplösning. En annan populär teknik är sublimeringstryck, som ger en slät och hållbar yta med livfulla färger. Det är viktigt att tänka på att trycket ska vara av hög kvalitet för att det ska hålla länge och ge ett professionellt intryck.

Stengodsmuggar med tryck passar utmärkt som en del av företagets marknadsföring, oavsett om det är som en del av företagsgåvor eller som en del av den dagliga verksamheten. De är också ett utmärkt alternativ till engångsmuggar vid olika event och tillställningar, då de är mer miljövänliga och bidrar till ett hållbarare samhälle.

På Voky.com kan du hitta ett brett utbud av stengodsmuggar i olika storlekar och färger som du kan trycka din logotyp eller design på. Vi har också andra profilprodukter som matchar perfekt med stengodsmuggar, som till exempel muggar i porslin, glas och termosar. Vi har även möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags behov.

Så varför inte använda stengodsmuggar med tryck som en del av din företagsmarknadsföring? De är hållbara, miljövänliga och ger ditt företag ett professionellt intryck. Kontakta oss på Voky.com idag för att se hur vi kan hjälpa dig att skapa en unik och effektiv marknadsföringskampanj med stengodsmuggar med tryck.