Inga offertförfrågningar är bindande - Skicka in vad du är intresserad av så kollar vi på det och återkopplar med en skriftligt offert

Visa allt i Mässa & Event Ballonger Banderoller Beachflaggor Dekaler & Klistermärken Dukar Expo Festivalband Logoband Möbler Namnbrickor Pappersmuggar Pins Regnponchos Reklamflaggor Rollups Satin & Ordensband Servetter Tält Öronproppar
Giveaways

Giveaways

Färger:
Filter by Tag
Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)
Utvalda taggar: (Ta bort alla)
Läppcerat ECO FSC
Nyhet
Slapwrap Reflex
Voky Rekommenderar
Från 13,20 kr
Från 17,70 kr
Cykelkorgsskydd
Voky Rekommenderar
Från 69 kr
Magic Square Card 150
Nyhet

Giveaways till mässor och event

Letar du efter det perfekta sättet att marknadsföra ditt varumärke eller din organisation? Leta inte längre än Vokys urval av giveaways! Våra anpassningsbara giveaways är det perfekta sättet att sprida ditt budskap och skapa ett bestående intryck.

Gör dina mässor och konferenser extra minnesvärda

Giveaways är ett måste för mässor och konferenser. De kan hjälpa till att locka deltagare till din monter och hålla ditt varumärke i fokus långt efter att evenemanget är över. Med ett brett utbud av alternativ att välja mellan, inklusive pennor, väskor och nyckelringar, är du säker på att hitta den perfekta giveawayen som passar dina behov.

Företagsevent och fester

Giveaways är ett bra sätt att belöna anställda eller fira en företagsmilstolpe. De kan också användas för att främja laganda och skapa en känsla av enighet bland din personal. Med alternativ som anpassade kläder, vattenflaskor och telefonfodral kan du skapa en unik och minnesvärd present som dina anställda kommer att älska.

Giveaways till insamlingar och välgörenhetsevenemang

Giveaways kan hjälpa till att främja din sak och uppmuntra donationer vid insamlingar och välgörenhetsevenemang. De kan också användas för att tacka volontärer eller erkänna sponsorer. Med alternativ som armband, magneter och klistermärken kan du skapa en present som främjar ditt budskap och skapar en känsla av gemenskap kring din sak.

Sportevenemang och lopp

Giveaways är ett bra sätt att marknadsföra ditt varumärke och engagera sig med fans vid sportevenemang och lopp. De kan användas för att belöna deltagare eller marknadsföra ditt varumärke för åskådare. Med alternativ som skumfingrar, stadionmuggar och handdukar kan du skapa en present som ökar spänningen i evenemanget och håller ditt varumärke i fokus.

På Voky erbjuder vi ett brett utbud av anpassningsbara giveaways för att passa dina behov. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att skapa ett bestående intryck. Dessutom säkerställer vår tryckprocess att din logotyp eller design kommer att se snygg ut och hålla länge.

Oavsett om du vill marknadsföra ditt varumärke, belöna anställda eller öka medvetenheten för en sak, är Vokys giveaways det perfekta valet. Kontakta oss idag för att veta mer eller göra en beställning.