Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

Visa allt i Gåvokort Gåvokort Jul
Gåvokort Jul

Gåvokort Jul

Sortera på:
Visa:
Utvalda färger: (Klar)

Gåvokortet, det självklara valet i jul.

Joyful Christmas Card är gåvokortet för dig som söker en uppskattad företagsgåva. Detta gåvokort ger mottagaren tillgång att välja sina egna julgåvor via en portal som är proppfylld med produkter från välkända varumärken. Så som Orrefors, Kaj Boyesen, Edblad, Carl Edmond, Sagaform och massor av mer. Slipp allt krångel med att hitta en julgåva som passar alla, låt mottagarna göra sina egna val. Det är både uppskattat, enkelt och effektivt. Vi hjälper till med att packa och frakta korten till rätt mottagare, så allt du behöver göra är att lägga gåvokorten i varukorgen. Du kan även anpassa ditt gåvokort med personliga hälsningar, fina presentaskar eller eller ett juligt kuvert. På så sätt formar du gåvokortet till en ännu mer personlig julgåva.

Hur fungerar gåvokort?

Många gåvokort har sina egna upplägg. Men allt som oftast väljer du som köpare vilket värde du vill ge till kunder och medarbetare som de sedan får handla för i en butik eller på en hemsida. Det som är så bra med Joyful Christmas Card är att inlösensidan är en portal som har samlat massa produkter från flera olika välkända varumärken. Vi kan alltså garantera att mottagarna hittar något som passar just den. Väljer du att ge en julgåva i form av ett gåvokort till ett värde av, låt oss säga 800 kr, då omvandlas de 800 kronorna till 8 diamanter på inlösensidan/portalen som mottagaren av gåvokortet sedan använder för att välja en eller flera produkter i portalen. Alla gåvokort kommer med sin egen personliga kod, så att du behöver inte blanda in krångliga excel-filer, eller långa mailtrådar för att hålla koll på dina medarbetares eller kunders inlösen. Allting sköter sig själv, du kan bara luta dig tillbaka.

Varför är gåvokort en uppskattad julgåva?

Allt som oftast är ju den mest uppskattade gåvan - den man väljer själv. Organisationer består ofta av flera olika typer av personligheter, åldrar, kön och intressen. Därför kan det vara svårt att hitta en fysisk julgåva som passar alla. För mottagaren finns det flera fördelar med att få ett gåvokort. Främst att man som mottagare själv får välja sin julgåva och då bland så många fina produkter. Man blir inte heller begränsad till bara en, utan om man istället väljer 3 st mindre gåvor går det lika bra, ju fler desto bättre som man brukar säga. För dig som köpare av gåvokortet är fördelarna nästan ännu fler. Som tidigare nämnt behöver du inte hitta en fysisk julgåva som passar alla, utan det valet lämnar du till kunderna och medarbetarna, mottagarna av gåvokortet. Det är även superenkelt att beställa. Det räcker med några få knapptryck, sen är allting klart. Vill du att gåvokorten ska komma direkt hem till mottagarna? Inga problem, ge oss adresserna så fixar vi resten. Vill du personifiera ditt kort med glad julhälsning? Toppen, bara att välja vilket tillval du vill ha så ordnar vi det. Kort och gott, gåvokortet gör livet enklare för alla.

Vilket värde bör man välja på sitt gåvokort?

Här finns det inget rätt svar, det är helt upp till dig och din organisations situation. Vill man verkligen skämma bort sina kunder och medarbetare efter ett succe år, ja då kanske ett lite dyrare passar bättre. Vill du visa uppskattning och sprida julmys på kontoret? Varför inte ta något gåvokort som ligger lite mitt emellan? Känner du att du vill kompletera en fysisk gåva med ett gåvokort ja men då kanske något av de billigare korten passar bättre. Som sagt det finns inget rätt svar, utan det är helt upp till dig. Vilket kort man än väljer så finns det mängder av fina produkter att välja mellan. Du kommer inte göra någon besviken.

Varför är det viktigt att ge en julgåva eller företagsgåva?

Många medarbetare förväntar sig faktiskt en gåva antingen på julen eller sommaren, helst både och. Det sträcker sig till den graden att skulle man inte få en julgåva som medarbetare så kan det riktas en direkt besvikelse till sin arbetsgivare. Men framförallt är det fördelarna man får tillbaka av att ge en julgåva som är det viktiga. Även om förväntan från medarbetarna är hög på att få en julgåva så minskar inte det vilken uppskattning och tacksamhet man känner när det sker. Något som kommer generera mer motiverade och mer lojala medarbetare. Samma sak händer om du väljer att ge en julgåva till dina kunder. Det är ett kvitto på att du värnar om din relation och kommer garantera att de återkommer som kunder framöver. Du får hela din omgivning att känna sig sedda och viktiga för dig och din organisation. Du kommer snabbt att tjäna in pengarna på en julgåva i arbetsmoral och affärer.