Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

MÅNADENS CONTAINER SEPTEMBER

Skapa din helt unika keps med många möjligheter - nu upp till 30% rabatt!

Med våra specialutvalda kepsmodeller finns det något för alla stilar och smaker. En sportkeps tillverkad i DryFit-polyester med en distinkt honeycomb-struktur som erbjuder överlägsen komfort och luftflöde. En klassisk keps i bomullstwill med perfekt passform och i tidlös design. Dessa modeller med antingen rak eller böjd skärm erbjuder vi nu till extra bra kampanjpris i Månadens container!

Active Sport - Rak Active Sport - Böjd 

Classic Twill - Rak Classic Twill - Böjd 

Få ett gratis designförslag

Erbjudandet för produkterna gäller om din order läggs senast 30/9 och korrekturet godkänns senast den 31/10 eller när Månadens Container är fylld. 

Varför beställa i Månadens Container?

 

Leveranser i god tid

När du beställer dina produkter som en del av Månadens Container så läggs ordern från oss i väldigt god tid till våra fabriker. Du minskar risken för försenade leveranser eller andra sista-minuten-problem som kan uppstå. Slipp stressen inför att få din beställning innan en viktig händelse eller deadline och luta dig istället tillbaka och låt oss lösa resten..

Minskad miljöpåverkan

Genom att låta din beställning gå via havsvägen istället för ett annat transportsätt så har du automatiskt valt det mest miljövänliga alternativet för din leverans. Med Månadens Container så skickar vi en större mängd gods samtidigt för att gemensamt spara på jordens resurser.

Bättre priser och erbjudanden

De produkter som vi har i Månadens Container kan vi under en begränsad tid erbjuda med ett bättre pris och lägre tillvalskostnader än den rådande marknadsmässiga nivån. Med optimerad logistik minskar du dessutom fraktkostnaderna för din leverans och ökar möjligheterna för lägre transportkostnader.

Fler unika produkter

Du får många fler unika valmöjligheter med dina produkter när du beställer i Månadens Container. Skäddarsy din brand merch helt utifrån dina önskemål och få chansen att bli det företaget eller organisationen som verkligen sticker ut!

MC_2-5.png

Samma fördelar oavsett storlek

I Månadens Container samlar vi alla våra kunders beställningar, och ger alla kunder, oavsett storlek - samma fördelar som dem som beställer en hel container. Smart samfrakt med gott syfte med andra ord!

 

 

 

Honeycomb Active Sport

Från 49 kr

Upp till 30% rabatt

Designad för den aktiva livsstilen, denna keps är tillverkad i DryFit-polyester med en distinkt honeycomb-struktur som erbjuder överlägsen komfort och luftflöde. Välj mellan modeller med rak eller böjd skärm och anpassa med märkningsmetoder som PU-patch, vävda märken, 3D-brodyr, silikontryck, egendesignad etikett på insidan eller 1-färgstryck på sömmen inuti.

Med 24 dynamiska tygfärger att välja bland, erbjuder "Honeycomb Active Sport" oändliga möjligheter för att skapa en keps som är lika unik som ditt varumärke. 

Få ett gratis designförslag

Active Sport - Rak Active Sport - Böjd 

 

Classic Twill

Från 45 kr

Upp till 30% rabatt

Denna keps är tillverkad av klassisk bomullstwill som erbjuder överlägsen komfort och hållbarhet. Välj mellan modellerna med rak eller böjd skärm och anpassa med märkningsmetoder som PU-patch, vävda märken, 3D-brodyr, silikontryck, egendesignad etikett på insidan eller 1-färgstryck på sömmen inuti.

Med cirka 200 tygfärger att välja bland och möjligheten att matcha din önskade pantone-färg, erbjuder "Classic Twill" oändliga möjligheter för att skapa en keps som är lika unik som ditt varumärke. 

Få ett gratis designförslag

Classic Twill - Rak Classic Twill - Böjd 

Allt detta ingår i kampanjen!

Upp till 30% rabatt på ordinarie pris
Egen design på produkterna från 50 st
Gratis designförslag
Billigare och miljövänligare frakt

 

.. och som vanligt på Voky.

Personlig hjälp från våra kundansvariga
Stor inköpsavdelning som snabbt kan hantera din order
Total överblick av dina ordrar med vårt CASP-system
99% leveranssäkerhet

 

Få ett gratis designförslag