Hos oss får du alltid en skriftlig orderbekräftelse för godkännande innan din order blir bindande

MÅNADENS CONTAINER MAJ

Stickade halsdukar och mössor i egen design!

Med våra unika egendesignade stickade mössor och halsdukar kan ditt företag sticka ut från mängden och visa upp en kreativ sida samtidigt som du håller dig varm. Ett smart sätt att öka varumärkesmedvetenheten och samtidigt se bra ut! 

Till Stickad mössa Fjärran 

Till Stickad Halsduk 

Få ett gratis designförslag

Erbjudandet för produkterna gäller om din order läggs senast 31/5 och korrekturet godkänns senast den 30/6 eller när Månadens Container är fylld. 

Dra nytta av dessa förmåner!

 

Leveranser i god tid

När du beställer dina produkter som en del av Månadens Container så läggs ordern från oss i väldigt god tid till våra fabriker. Du minskar risken för försenade leveranser eller andra sista-minuten-problem som kan uppstå. Slipp stressen inför att få din beställning innan en viktig händelse eller deadline och luta dig istället tillbaka och låt oss lösa resten..

Minskad miljöpåverkan

Genom att låta din beställning gå via havsvägen istället för ett annat transportsätt så har du automatiskt valt det mest miljövänliga alternativet för din leverans. Med Månadens Container så skickar vi en större mängd gods samtidigt för att gemensamt spara på jordens resurser.

Bättre priser och erbjudanden

De produkter som vi har i Månadens Container kan vi under en begränsad tid erbjuda med ett bättre pris och lägre tillvalskostnader än den rådande marknadsmässiga nivån. Med optimerad logistik minskar du dessutom fraktkostnaderna för din leverans och ökar möjligheterna för lägre transportkostnader.

Fler unika produkter

Du får många fler unika valmöjligheter med dina produkter när du beställer i Månadens Container. Skäddarsy din brand merch helt utifrån dina önskemål och få chansen att bli det företaget eller organisationen som verkligen sticker ut!

 

 

 

Stickad Mössa Fjärran

Från 48 kr

Det här är vår finstickade "Stickad Mössa Fjärran"! Vi erbjuder möjligheten att designa din egen mössa med upp till tre olika garnfärger, vilket ger dig en unik möjlighet att skapa en mössa som är helt i din smak. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att våra mössor är hållbara och bekväma. Skapa en personlig mössa med oss idag och ta din varumärkesprofil till nästa nivå!

Få ett gratis designföslag

Till produkten  

 

 

Stickad Halsduk Premium Fjärran

Från 61 kr

Supporterhalsduk Fjärran! Högsta kvalité, enastående färgåtergivining och dubbelstickning gör den till en unik halsduk som erbjuder design på både fram- och baksida. Max 5 färgtrådar gäller. Den är tillverkad i 95% akryl och 5% spandex, samt fransar på båda sidor. 

Få ett gratis designföslag

Till produkten  

 

 

Allt detta ingår i kampanjen!

Egen design på produkterna från 100 st
Gratis designförslag
Billigare och miljövänligare frakt

 

.. och som vanligt på Voky.

Personlig hjälp från våra kundansvariga
Stor inköpsavdelning som snabbt kan hantera din order
Total överblick av dina ordrar med vårt CASP-system
99% leveranssäkerhet

 

Få ett gratis designförslag