Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

NY I FAMILJEN! MÖT ERIKA HEINEMAN

By / mars 29, 2022

Att vi utökat och blivit fler medarbetare har knappast undgått någon, men vem var det egentligen som till slut började hos oss? 

HÄR ÄR ERIKA, SOM NU ARBETAR SOM INKÖPARE PÅ VÅR BACKOFFICE-AVDELNING. 

Hur skulle du beskriva dig själv? 

Jag är en extrovert person som tycker om att vara social och sällskaplig med andra människor. På min arbetsplats tar jag stort ansvar för det jag tar mig an och ser mig själv som en lagspelare. Jag har lätt till skratt och gör det mesta med arbetsglädje och i positiv anda. Det är viktigt för mig att ha ett öppet klimat och prestera mitt bästa för att bidra till mitt team. 

Vad fick dig att söka till just oss? 

Jag har suttit med inköp tidigare och denna tjänst verkade verkligen intressant och attraktiv, jag tycker produktområdet var väldigt spännande. Jag gillar även när alla vill kämpa på och när det är driv på arbetsplatsen. Det kändes som att alla medarbetare i arbetsgruppen var hungriga och ville bidra till teamet, det värderar jag väldigt högt på en arbetsplats. Sen bor jag också väldigt nära huvudkontoret i Linköping så fungera bra med logistiken. Jag trivs väldigt bra här. 

Vad är det som gör att du trivs bra hos oss? 

Mina medarbetare är roliga att umgås med och vi är verkligen ett team. Jag får den uppbackning jag behöver och mycket positiv feedback på det jag gör. Vi har ett öppet klimat där vi hjälper varandra. Vi försöker hela tiden göra saker till det bättre och det känns som att alla är väldigt likasinnade, vi alla vill göra ett gott arbete och motiverar varandra. Vi har väldigt roligt tillsammans på jobbet. 

Har du någon erfarenhet (privat eller professionell) som du tror kommer vara bra för din nya tjänst här hos oss?  

Jag har erfarenhet av inköp sen tidigare, men det skiljer sig lite från det jag gör i dag. Tidigare köpte jag in stora lager i höga volymer, nu sitter jag mer med kundspecial, där jag anpassar ordar för att öka kundnöjdheten. Jag har dock stor nytta av mitt tidigare arbete, för det har lärt mig mycket om hur jag ska tänka kring kostnader och högeffektiva lösningar. Jag har även gått en utbildning kring hur man tänker kring organisation och verksamhet som jag tycker att jag har haft mycket nytta av. 

Finns det något att berätta om dig själv som inte så många vet? 

Några vet nog kanske inte att jag är musiker på min fritid. Jag sjunger i ett metal band ”Know Thyself” där vi nyss släppte en platta Spotify – Enemy Within. Jag är nog väldigt estetiskt över lag, jag målar, skriver sångtexter och sjunger och spelar.  

Vem har hjälpt dig mest med att komma in här på jobbet? 

Alla på min avdelning har varit fantastiska, men jag vill rikta lite extra cred till Viktoria för hennes otroliga tålamod, till Alex som hjälpt mig jättemycket kring nya projekt med alla våra kundwebbshoppar och Angelica, min närmsta chef som hela tiden finns där och backar upp mig. 

Vad har varit mest värdefullt att få hjälp med? 

Allt har varit värdefullt, men speciellt hur man hur man ska tänka kring grafiska riktlinjer, för vi sitter väldigt mycket med korrektur. Det har också varit värdefullt att lära mig mer om hur jag kan arbeta för att göra våra kunder nöjda. 

Vad har varit mest utmanade i din yrkesroll? 

Att hålla koll på den globala situationen kring den osäkra fraktmarknaden och leveranstider. Normalt sett så förväntar man sig att allt kommer som det ska. Den osäkra fraktmarknaden har ställt högre krav på att vi hela tiden bevakar alla ordar och kontinuerligt gör statusuppdateringar för att hålla en öppen dialog med våra kunder så de vet att vi har kontroll på deras orders hela vägen. 

Vad har varit viktigaste för dig för att känna att du är en i teamet? 

Att man alltid känner sig inkluderad, dels på arbetsplatsen men också att man känner sig inkluderad i annat som inte bara rör arbetet, som till exempel att man får frågan om man vill följa med och luncha och AW:a. Jag tycker också att det är viktigt med ett öppet klimat, att mina medarbetare lyssnar på mina miljoners frågor och om jag kommer med invändningar eller andra vinklingar på problem eller förbättringar.  

Om du fick önska vad du ville på din arbetsplats, vad skulle du önska dig då? 

Ett AW-rum med en bar och flipperspel mm så vi kunde ha riktigt feta AW:s på jobbet.  

Är det något annat som du skulle vilja säga? 

Jag vill hälsa alla mina medarbetare att jag är så tacksam att jag blivit välkomnad med så öppna armar, ni är fina hela högen 😊 

Tack Erika, vi är otroligt stolta och glada över att ha dig här! 

Relaterade inlägg

Wilzéns väljer Voky

Voky ny leverantör till Försvarsmakten

Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll