Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

CYKELSÄSONGEN ÄR IGÅNG – MÅ BRA TILLSAMMANS MED DINA MEDARBETARE!

By / april 15, 2021

Cykelsäsongen är igång, må bra tillsammans med dina anställda!

Att få in motion i sin vardag kan vara svårt, särskilt för de som har ett stillasittande jobb. Därför ligger ansvaret på arbetsgivaren att uppmuntra till en mer aktiv arbetsplats, det kommer inte bara gynna dina anställda utan även göra företaget mer lönsamt.

Under 2020 kostade sjukskrivningarna Sverige 65 miljarder kronor enligt en undersökning av Skandia. Med friskvård i fokus kan du hjälpa dina medarbetare att vara friska och pigga under ett ljusare 2021.

Hur kan man då uppmana sina medarbetare till att vara mer aktiva?

  • Anordna en cykeltävling där den som cyklat flest km under en period vinner.
  • Att erbjuda erbjuda friskvårdsbidrag till sina medarbetare.
  • Walk and talk möten, ta er ut tillsammans.

En mer aktiv arbetsmiljö bidrar till högre kreativitet och även en bättre psykisk hälsa. Vårsolen gör det både roligare och enklare att röra sig utomhus. Lämna bilen hemma och låt busskortet vila, uppmana istället anställda att ta cykeln till jobbet eller på rasten för de som arbetar hemma och andas in den friska luften.

Sätt upp mål för ditt företag, pumpa däcken och skapa tävlingar, gör det roligt! Att vara mer aktiv kommer ge bra förutsättningar för både arbetet och er som individer.

Kickstarta det nya året med en mer aktiv arbetsmiljö med brandade cykelprodukter. Kontakta oss, vi berättar gärna mer om våra digitala och fysiska produkter och tjänster.

Relaterade inlägg

Wilzéns väljer Voky

Voky ny leverantör till Försvarsmakten

Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll