Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Vid nylanserade hemsidor uppstår det ibland barnsjukdomar. Skulle du stöta på problem får du gärna maila till oss hello@voky.com så gör vi vårt bästa för att åtgärda det så snabbt vi kan!

ÅRETS JULKLAPP, ELLER EN AVTACKNINGSGÅVA TILL EN STATSMINISTER?

By / oktober 05, 2021

När Stefan Löfven tackades av som statsminister häromveckan, fick han ett pizzastål av centerledaren Annie Lööf, som kände till Stefan Löfvens ”pizza life-hack”. Han köper nämligen halvgräddade pizzor och gräddar sedan klart dem hemma i ugnen för att få dem perfekta. Detta är något som vi på Voky definitivt kommer att ta efter. Låter grymt gott! För vem vill ha en sladdrig hämtpizza som legat för länge i kartongen på vägen hem?  

Vi har också följt trenden där Benjamin Ingrosso både gör smashburgers på stekhäll och bakar egna pizzor och bröd på sitt pizzastål i ugnen. Det har nog knappast undgått någon som har Instagram eller andra sociala kanaler hur mängder av människor har fått upp ögonen för stålets alla fördelar vid matlagning i ugnen, som stekbord över öppen eld eller inne på spishällen. Skulle vi få gissa så kommer nog matlagningsstålet bli en riktig storfavorit under julgranen i år och som företagsgåva till både medarbetare och kunder. 

Därför har vi på Voky valt att plocka in det bästa stålet som görs av ingen mindre än det svenska bolaget Gourmetstål som både designar och tillverkar stålet uppe i Norrland. 

Fakta om Gourmetstål: 

  • Med ett Gourmetstål uppgraderar du din ugn till en värmekapacitet på 420 grader, likvärdigt en vedeldad ugn.  
  • Gourmetstål har 18 gånger högre värmeledningsförmåga än en typisk pizzasten. Utöver detta är stålet okrossbart till skillnad från pizzastenar som lätt kan spricka.  
  • Du kan göra pizza på 2 minuter och tunnbröd på 1 minut i din vanliga ugn. Med smaker som annars bara går att få i en vedeldad ugn eller bagarstuga. 
  • 100% Norrländskt 
  • För varje sålt Gourmetstål går resurser till att plantera träd med hjälp av läkarmissionen. 
  • Alla Gourmetstål-modeller är speciellt ytbehandlade för ökad värmeyta och en naturlig non-stick yta. 
  • Utmärkt att använda i ugnen, på både gasol- och kolgrill samt på induktionshällar. 

Relaterade inlägg

Wilzéns väljer Voky

Voky ny leverantör till Försvarsmakten

Voky skriver mångårigt avtal med AIK Fotboll